maanantai 17. joulukuuta 2018

JOULUOSTOKSILLE



Kerronpa,miten Jeesus puhui minulle eilen aamuna kun heräsin.
Ensin ajattelin, että tämän voin jättää kertomatta, mutta sitten nousi ajatus, että voisin sen kertoa täällä lasten omassa blogissa.
Kun olin siinä vuoteellani rukoillut ja jutellut Jeesukselle, näin yhtäkkiä kuvan, jossa oli oikeassa yläkulmassa 3 lasta. 2 oli melko samankokoisia ja kolmas selkeästi näitä pienempi.
Sitten kuvan alareunassa oli kuin ikkunalaatikoita, joissa oli erilaisia asioita, en vain kunnolla saanut niistä selvää.
Mietin mitä tämä kuva tarkoittaa, eihän tässä ole mitään hengellistä? Miksi minulle näytettiin tuo kuva?
Sitä siinä aamulla mietin ja kyselin Jeesukselta, kun yhtäkkiä sain vastauksen.
Meillä on 3 pojan poikaa 5, 10, ja 11 vuotiaat. Eli kaksi noista melkein samankokoista ja tuo 5 vuotias selkeästi pienempi, niin kuin kuvassa. 
Jouluostokset oli vielä täysin tekemättä ja ymmärsin että tänään oli noiden ostosten vuoro. Nuo lasiset laatikkoikkunat, olivat ehkä niitä ostospaikkoja. Päätin etten kuitenkaan kerro tuosta kuvasta miehelleni mitään, ennen kuin sitten, kun ehdottaa jouluostoksille lähtöä.
Ei mennyt kauaa kun mieheni sanoi, että tänään olisi hyvä lähteä tekemään jouluostoksia. Silloin sanoin miehelleni, että tiesinkin sen jo, sillä minulle näytettiin kuva siitä. Hymyilimme toisillemme ja päätimme lähteä.
En tiedä miksi Jeesus tämän halusi näyttää. Ehkä Hän näin antoi minulle luvan välillä keskittyä muuhunkin. Ja tiedän, että Hänellä on myös niin ihana huumorin taju. Ja nuo 3 poikaamme odottaa jo kovin joulua. 💓💓💓
Tämä oli hauska näkykuva. Kiitos Jeesus! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

JOULUEVANKELIUMI 2023 LAPSILLE

JOULUEVANKELIUMI  Katso video: https://youtu.be/DK4enWg6ky4?feature=shared Heinillä härkien kaukalo: https://youtu.be/UaZV351JERE?si=0ZWAv5e...