tiistai 15. tammikuuta 2019

KUUNVAIHETAUTINEN POIKA 29

Lasten Paras Ystävä kirja, jatkuu ...





Eräällä miehellä oli poika, joka kärsi paljon. Ysein hän kaatui milloin tuleen, milloin veteen, ja ihmiset sanoivat, että hänen kimppuunsa kävi silloin paha henki. Ja isä oli siitä murheellinen, sillä tämä tauti oli ollut pojassa pienestä pitäen.

Niin hän sai kuulla, että Jeesus Nasaretilainen kulki ympäri ja paransi kaikenlaisia sairaita, ja hänkin otti sairaan poikansa, ja vei hänet Jeesuksen luokse, saatuaan tietää, missä Jeesus silloin oli.
Mutta hän ei tavannutkaan Jeesusta, sillä tämä oli vuorella rukoilemassa. Ja hän pyysi, että hänen opetuslapsensa ajaisivat pahan hengen pois hänen pojastansa. Niin he rukoilivat,  mutta poika ei tullut terveeksi.




Samassa Jeesus saapui heidän keskelleen, ja mies tuli ja polvistui hänen eteensä ja sanoi: ... Herra, armahda minun poikaani!" Niin Jeesus sanoi: ... Tuokaa hänet tänne minun tyköni," Niin he toivat hänet Jeesuksen tykö.
Ja heti kun hän näki Jeesuksen, kouristi henki häntä, ja hän kaatui maahan. Niin hänen isänsä sanoi: ... Jos sinä jotakin voit, niin armahda meitä ja auta meitä." Niin Jeesus sanoi: ... Kaikki on mahdollista sille, joka uskoo."
Mutta Jeesus tarttui hänen käteensä ja nosti hänet ylös, ja hän nousi. Ja poika oli siitä hetkestä terve. Ja hän antoi hänet takaisin hänen isälleen. Ja kaikki hämmästyivät Jumalan valtasuuruutta.

jatkuu ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

JOULUEVANKELIUMI 2023 LAPSILLE

JOULUEVANKELIUMI  Katso video: https://youtu.be/DK4enWg6ky4?feature=shared Heinillä härkien kaukalo: https://youtu.be/UaZV351JERE?si=0ZWAv5e...