torstai 28. helmikuuta 2019

ÄIDIN SURU MUUTTUI ILOKSI 31

Lasten Paras Ystävä kirja, jatkuu ...


Sen jälkeen tapahtui, että hän vaelsi Nain-nimiseen kaupunkiin ja hänen kanssaan vaelsivat hänen opetuslapsensa ynnä suuri kansanjoukko. Niin he näkivät jo etäältä, että kaupungista oli tulossa heitä vastaan toinen saattue.
Kun hän nyt lähestyi kaupungin porttia, katso, silloin kannettiin ulos kuollutta, äitinsä ainokaista poikaa. Ja äiti oli leski, ja hänen seurassaan kulki paljon kaupungin kansaa.
Ja hänet nähdessään Herra armahti häntä ja sanoi hänelle: ... älä itke!" Ja hän meni ja koski arkkuun. Niin kantajat seisahtuivat. Ja hän sanoi: ... Nuorukainen, minä sanon sinulle: nouse!"




Niin kuollut nousi istualleen ja rupesi puhumaan. Ja Jeesus antoi hänet hänen äidilleen. Ja heidät kaikki valtasi pelko, ja he ylistivät Jumalaa sanoen: ... On noussut suuri profeetta meidän keskuuteemme."
Niin muuttui äidin suru suureksi iloksi ja surusaattue kääntyi ja he kaikki seurasivat Jeesusta. Ja äiti pyysi Mestaria tulemaan kotiinsa. Niin he lähtivät yhdessä, äiti ja poika ja Herra Jeesus.
Ja äiti järjesti kotiinsa, jossa oli juuri pidetty hautajaisia, suuren kiitosjuhlan, johon hän kutsui kaikki naapurit ja tuttavat, ja he kaikki ylistivät Jeesusta. Ja tämä puhe hänestä levisi koko Juudeaan ja kaikkiin ympärillä oleviin seutuihin.

jatkuu ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

JOULUEVANKELIUMI 2023 LAPSILLE

JOULUEVANKELIUMI  Katso video: https://youtu.be/DK4enWg6ky4?feature=shared Heinillä härkien kaukalo: https://youtu.be/UaZV351JERE?si=0ZWAv5e...