sunnuntai 8. syyskuuta 2019

JOKAINEN IHMINEN ON ARVOKAS





 Tässä luvussa on syytä antaa mahdollisuus ja aikaa hyville keskusteluille. Keskus- telkaa vastuusta itsestä ja omista valinnoista, kysymyksistä elämästä ja kuole- masta, hyvästä ja pahasta, oikeasta ja väärästä. Korosta, että ihmisellä on yleen- sä mahdollisuus valita, mutta että usein me myös joudumme tekemään erilaisia valintoja. Elämässä ei voi välttää valintojen tekoa. Keskustelun fokus on tärkeää olla lähellä lasten maailmaa.

 Miten kohtelet muita? 
Sormenjälkesi ovat ainutlaatuiset.Kenelläkään toisella ihmiselläei ole aivan samanlaisia sormia kuin sinulla.Kaikki ihmiset ovat kuitenkin Jumalalleyhtä ainutlaatuisia ja arvokkaita. Raamatun mukaan myös Jeesus opettikohtelemaan toisia samoin kuinhaluaisit, että sinua kohdellaan.Jeesuksen ohjetta kutsutaan kultaiseksi säännöksi.Älä kiusaa, sillä ethän itse halua,että sinua kiusataan. Älä puhu pahaa kenestäkään,sillä ethän halua, että toiset juoruavat sinusta.Älä halveksi ketään, sillä tiedät ehkä, miltä se tuntuu.


 LUE TÄÄLTÄ LISÄÄ :   https://www.opike.fi/files/products/product_412/Jokainen_ihminen_on_arvokas.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

JOULUEVANKELIUMI 2023 LAPSILLE

JOULUEVANKELIUMI  Katso video: https://youtu.be/DK4enWg6ky4?feature=shared Heinillä härkien kaukalo: https://youtu.be/UaZV351JERE?si=0ZWAv5e...