torstai 20. elokuuta 2020

RAKASTA JUMALAA KOKO SYDÄMESTÄSI

 

 

Olet ehkä myös saanut kokea Jumalan rakkauden. Vaikka olisit kolhittu, petetty, torjuttu, syrjitty, on yksi, jonka luo voi tulla sellaisena kuin olet. Suurta on olla juurella ristin, Aimo jatkoi laulun sanoin. Jeesus tietää haavamme, virheemme, hylkäämiset, ja millaista raukkaa hän silti rakastaa.

Tärkeää on se, että Jumala on ainoa Herramme. Rakasta Jumalaa koko sydämestäsi, niin kuin itseäsi, sanoo raamattu. Käsky rakastaa Jumalaa yli kaiken, saattaa kuulostaa mahdottomalta. Jeesus kohtasi rikkaan nuorukaisen ja sanoi hänelle: ”Mene ja myy kaikki mitä sinulla on ja seuraa sitten minua.” Ei sellaista noin vaan kenellekään sanota. Hinta oli kuitenkin liian kallis, Kenellä on mahdollisuus pelastua? Ihmiselle se on mahdotonta, mutta Jumalalle kaikki on mahdollista. Ihmisten rakkaus on katoavaa, Jumala rakastaa kohteesta riippumatta. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainoan Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

JOULUEVANKELIUMI 2023 LAPSILLE

JOULUEVANKELIUMI  Katso video: https://youtu.be/DK4enWg6ky4?feature=shared Heinillä härkien kaukalo: https://youtu.be/UaZV351JERE?si=0ZWAv5e...