tiistai 11. syyskuuta 2018

JEESUS SIUNAA POIKASEN EVÄÄT 18

jatkuu... Lasten Paras Ystävä kirja ..


Jeesus siunaa poikasen eväät

Poikasen jalka oli ollut sairas. Vaivaloisesti ontuen hän oli kulkenut kainalosauvojen varassa. Mutta kerran hän oli kohdannut Jeesuksen, joka paransi hänet. Siitä hän kertoi toisille pojille.
Kun pojat sen kuulivat, hämmästyivät he, sillä he olivat nähneet poikasen kulkevan kainalosauvoilla niin kauan kuin he muistivat. Mutta he eivät lähteneet Jeesusta seuraamaan. Poikanen sai yksin lähteä Jeesuksen luokse vuorelle. Äiti antoi hänelle eväät mukaan.
Päivä kului nopeasti Jeesuksen jalkojen juuressa. Poikanen ei huomannut auringon hellettä eikä tuntenut nälkää, kun hän kuunteli niitä armon sanoja, jotka lähtivät Jeesuksen huulilta. Mutta illan tullen kun aurinko oli laskemassa, tuli kaikille nälkä. Silloin opetuslapset hätääntyivät ja sanoivat Jeesukselle: ... Laske kansa luotasi." Mutta heidän ei tarvinnut mennä. Poikanen toi Jeesukselle omat eväänsä, viisi leipää ja kaksi kalaa.





Ne Jeesus siunasi ja antoi opetuslapsille, ja he jakoivat niistä kaikelle kansalle. Ja kaikki tukivat ravituiksi. Poikanenkin sai syödä niin paljon kuin jaksoi, vaikka hän oli antanut kaikki Jeesukselle. Sellainen on Jeesuksen siunaus.

jatkuu ... 

Viisi leipää ja kaksi kalaa : https://www.youtube.com/watch?v=XFS39zT4zkE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

JOULUEVANKELIUMI 2023 LAPSILLE

JOULUEVANKELIUMI  Katso video: https://youtu.be/DK4enWg6ky4?feature=shared Heinillä härkien kaukalo: https://youtu.be/UaZV351JERE?si=0ZWAv5e...