sunnuntai 23. kesäkuuta 2019

LAPSEN USKO

Tuolla netissä seikkaillessani, löysin tällaisen ihanan todistuksen, lapsen uskosta ja halusin sen jakaa tänne meidänkin iloksi:
Kuva
Tämä kertomus on totta. Sen sanotaan tapahtuneen aikoinaan Tukholmassa jossakin lähiössä.
Pieni lapsi halusi lemmikkieläimekseen hamsterin. Äiti ei kuitenkaan ollut innostunut asiasta ja keksi mielestään näppärän ratkaisun: hän sanoi lapselle, jotta pyydä sitä Jumalalta iltarukouksessa.

Kului vähäsen aikaa.

Äiti ja lapsi olivat kävelemässä torilla/aukiolla.

Läheisessä kerrostalossa poikaviikarit olivat touhuissaan: heidän mielestään perheen hamsterin tuli päästä kerran elämässään lentämään. Pojat kiinnittivät leijaan pienen pahvilaatikon ja laittoivat hamsterin sinne laatikkoon. Sitten pojat menivät kerrostalon katolle -miten lie päässeetkään sinne.
Leija lähetettiin matkaan leijalle otollisena aikana, sillä tuulenpuuska nappasi sen mukaansa.

No, ehkä jo lopun arvaattekin.

Äitinsä kanssa kävelyllä oleva lapsi huomaa, että taivaalta on tulossa jotakin alaspäin. Lapsi kiirehtii nappaamaan leijan ennenkuin se ehtii pudota maahan asti. Siinä se nyt on: Jumalan vastaus lapsen rukoukseen. Hamsteri suoraan taivaasta lapsen syliin.

Joku ehkä ajattelee nyt, että mistä tiedetään, mitenkä ja mistä tuo leija siihen ilmestyi. Asia selvisi vasta myöhemmin, kun joku pojista ja lapsen äiti sattuivat kuuntelemaan samaa radio-ohjelmaa, johon sai lähettää terveisiä ja viestejä. Näin asia paljastui puolin ja toisin.

Lapsi sai pitää hamsterin.

 Room 8:
15 Sillä te ette ole saaneet orjuuden henkeä ollaksenne jälleen pelossa, vaan te olette saaneet lapseuden hengen, jossa me huudamme: "Abba! Isä!"
16 Henki itse todistaa meidän henkemme kanssa, että me olemme Jumalan lapsia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

JOULUEVANKELIUMI 2023 LAPSILLE

JOULUEVANKELIUMI  Katso video: https://youtu.be/DK4enWg6ky4?feature=shared Heinillä härkien kaukalo: https://youtu.be/UaZV351JERE?si=0ZWAv5e...