perjantai 16. marraskuuta 2018

KÖYHÄN LESKEN UHRI 24

Lasten Paras Ystävä, kirja jatkuu ...


Jeesus istui vastapäätä uhriarkkua ja katseli, kuinka kansa pani rahaa uhriarkkuun. Hän näki monen rikkaan panevan paljon rahoja uhriarkkuun. He tekivät niin, jotta ihmiset olisivat nähneet, kuinka hurskaita he olivat. Jeesun näki sen.
Vähän ajan kuluttua tuli muuan köyhä leski, jolla oli kaksi poikaa mukanaan. Hän antoi kummallekkin pojalle pienen rahan pantavaksi uhriarkkuun. Ja hän luuli, ettei kukaan sitä huomaisi. Mutta Jeesus näki hänet.
Jeesus näki köyhän lesken panevan uhriarkkuun kaksi ropoa, yhteensä noin pennin. Ja äiti ja hänen poikansa olivat iloisia, kun he saivat antaa jotain Jumalan temppelin hyväksi. Ja Jeesus näki senkin ja iloitsi
Uhriarkun sisällä köyhän lesken rahat olivat muita pienemmät. Ja suuri denaarin raha nousi ylpeänä ja sanoi niille: .. Mitä tekin täällä teette?" Niin pienet rahat vastasivat iloisesti: ... Me palvelemme Jumalaa".


Köyhä leski oli pannut puutteestaan, kaikki,  mitä hänellä oli, koko elämisensä. Hänen kukkaronsa oli tyhjä. Niin pojat ihmettelivät ja sanoivat: ... Millä me nyt ostamme leipää?" Äiti vastasi hiljaa: ... Taivaan Isä ruokkii meidät".
Ja Jeesus kutsui silloin opetuslapsensa tykönsä ja sanoi heille: ... Totisesti minä sanon teille: tämä köyhä leski pani enemmän kuin kaikki muut, jotka panivat uhriarkkuun". Ja Jeesus ojensi kätensä ja siunasi köyhää leskeä ja hänen poikiaan.

jatkuu ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

JOULUEVANKELIUMI 2023 LAPSILLE

JOULUEVANKELIUMI  Katso video: https://youtu.be/DK4enWg6ky4?feature=shared Heinillä härkien kaukalo: https://youtu.be/UaZV351JERE?si=0ZWAv5e...